Ontdek Leeuwarden op de Segway!

Leeuwarden City Events heeft 3 thema routes uitgestippeld; de Poëzie Tour, Stads Tour en de Crime & Justice Tour.

De Segway is een hypermoderne zelfbalancerende tweewieler met ruimtevaarttechniek die elektrisch is aangedreven. Hij gaat maximaal 20 km. per uur. De Segway is milieuvriendelijk, geluidloos en dankzij zijn gemakkelijke besturing geschikt voor jong en oud.

Doe de Segway City Tour!

U kunt kiezen uit 3 thema routes; de Poëzie Tour, Stads Tour en de Crime & Justice Tour.

 De Segway Poëzie Tour is een poëzietour waarbij u verschillende gedichten passeert. Er zijn in Leeuwarden ca 40 gedichten te vinden van o.a. Willem Frederik Hermans, Pieter Boskma en Willem Abma.

 De Segway Stads Tour voert u op de Segway langs allerlei typische monumenten en gebouwen in Leeuwarden. U komt o.a. langs De Waag, Grote Jacobijnekerk, Oldehove, Prinsentuin, Cambuur Stadion en het Beerenburg Museum.

 De Segway Crime & Justice Tour voert u langs plaatsen in Leeuwarden die gerelateerd zijn aan crime & justice, w.o. De Kanselarij, Blokhuispoort gevangenis, Gerechtsgebouw en gedenkteken Meindert Tjoelker: slachtoffer van crimineel geweld.

Eerst wordt in theorie de werking van de Segway uitgelegd. Aansluitend krijgt iedereen buiten persoonlijk een gedegen praktijkinstructie en vervolgens gaan we daadwerkelijk op de Segway de weg op om de omgeving te verkennen.

Samen met een ervaren gids rijdt u op de Segway de door uw gekozen tour. Onze gids vertelt onderweg verhalen en andere wetenswaardigheden over de omgeving.

Na afloop keert u terug op de plek waar u ook bent opgestapt.

 De tours zijn het hele jaar door, mits de weersomstandigheden het toelaten.

 Minimum leeftijd voor deelname is 16 jaar.

 Maximaal 8 personen per groep/ instructeur. Bent u met meer dan 8 personen, dan kunnen we uw gezelschap opdelen in groepen. Ook kunnen we het Segway arrangement bijvoorbeeld combineren met een steptocht. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Aantal personen: vanaf 8 tot 20 personen.

Prijs: € 47.50 per persoon

Tijdsduur: 2 uur

Inclusief: instructie, Segway Tour

Exclusief: eventuele horeca (op aanvraag)

De Segway City Tours zijn ook te boeken in Groningen en Assen.

Voor meer informatie:

Leeuwarden City Events

058-2333494

info@leeuwardencityevents.nl

www.leeuwardencityevents.nl