Uniek in de wereld!

The Target is een spannend achtervolgingsspel dat uniek is in de wereld. Je speelt als het ware een videogame met de stad als decor.

Trek er op uit met je vrienden of collega's en beleef het spannende achtervolgingsspel The Target. Met drie teams ga je achter een gevaarlijke boef aan. Maar let op, hij beschikt over stoorzenders, kogelvrije vesten en mijnen. En hij laat je ook opsporen door de satellieten die boven de stad cirkelen. Een spannend avontuur met GPS-telefoons in de stad: ideaal als uitje, vrijgezellenfeest of teambuilding!

Het verhaal

In The Target is een gevaarlijke gangster net ontsnapt uit de gevangenis. Hij terroriseert nu de stad, want een opdrachtgever geeft hem geld voor elke misdaad die hij pleegt.

Drie agenten worden er op uitgestuurd om de man in de kraag te vatten voor hij € 1.000.000 heeft verdiend en de stad verlaat.

Het spel

Om de misdaden te kunnen plegen, moet de gangster (virtuele) voorwerpen stelen die verspreid zijn over de stad: een mes, een touwladder, explosieven, enz… Maar telkens wanneer hij een voorwerp steelt of een misdaad pleegt, komt de politie dit te weten. Zo laat de gangster een spoor na in de stad.

Bovendien slagen de politiesatellieten er in om de man exact te lokaliseren om de 6 minuten en kunnen de agenten voortdurend nagaan hoe ver ze van hun ‘target’ (de gangster) verwijderd zijn.

Maar de gangster weet de satellietsignalen te onderscheppen en krijgt net dezelfde informatie op zijn scherm… én hij heeft enkele speciale verdedigingsmiddelen om de politie van zich af te schudden…

Slaagt de politie er in om de gangster uit te schakelen voor hij zijn doel heeft bereikt?

Aantal personen: vanaf 12 tot 28 personen.

Prijs: € 35,00 per persoon

Tijdsduur: 2,5 uur

Inclusief: spel, instructie, koffie/ thee, BTW

Exclusief: prijsuitreiking met Champagne voor het winnende team en iedereen een consumptie (3 euro p.p. - duur: 0,5 uur). Eventuele overige consumpties ter plekke te betalen.

The Target is ook te boeken in Groningen en Assen voor € 39,50 per persoon.

Voor meer informatie:

Leeuwarden City Events

058-2333494

info@leeuwardencityevents.nl

www.leeuwardencityevents.nl